طرز تهیه ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر برای ۴ نفر / ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا / طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر پیتزا
مواد لازم:
- مرغ دو تکه ران و سینه
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
- سس مایونز ۶- ۵ قاشق غذاخوری
- آب لیمو به مقدار لازم
- روغن ۳ قاشق غذاخوری
- ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
- نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
- خیار شور به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.
در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.
ساندویچ مرغ مکزیکی / طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی برای ۵ تا ۷ نفر / ساندویچ مرغ ریش ریش
مواد لازم :
- سینه مرغ یک عدد کامل
- قارچ یک کیلو
- ذرت یک پیمانه
- سس مایونز چهار قاشق
- پیاز دو عدد متوسط
- فلفل دلمه ای یک عدد
- چیبس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده
- پنیر پیتزا
- آویشن،نمک،فلفل
طرز تهیه:
پیاز رو خلالی خرد میکنیم و تو روغن کم سرخ میکنیم. بعد سینه مرغ رو که به صورت نوارهای نازک و کوچیک ریز کردیم رو توش میریزیم و تفت میدیم. قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و در دیگ رو میبندیم تا مرغ با آب قارچ پخته بشه. بعد که اب قارچ کشیده شد فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت رو بهش اضافه میکنیم همینطور نمک و فلفل و آویشن. سس مایونز رو آخر کار اضافه میکنیم و بعد زیر دیگ رو خاموش میکنیم. خمیر داخل نون باگت رو خارج کنید. از مواد داخلش بریزید اچیبس خلالی هم روش بریزید و بعد پنیر پیتزا. حالا این ساندویچها رو بزارید داخل فر. البته فقط گریل رو روشن کنید تا پنیرها اب بشن فقط حواستون باشه نونش خشک نشه و بعد هم نوش جونتون
مطالب جالب دیگر
- ۹۵/۱۲/۱۳