مواد لازم:
بستنی شکلاتی: سه چهارم لیوان
شیر کاکائو : یک فنجان
شکلات تخته ای رنده شده :یک قاشق غذا خوری
پودر کاکائو یا سس شکلات : یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا پودر کاکائو یا سس شکلات رو داخل لیوان میریزیم و لیوان رو تکون میدیم تا کاکائو به سطح دیواره لیوان بچسبه بعد با قاشقک مخصوص بستنی بستنی رو به شکل توپی داخل لیوان میریزیم تا سه چهارم لیوان رو پر کنه لابلای هر توپ یک مقدار از شکلات رنده شده رو هم میریزیم بعد روی بستنی ها شیر کاکائو رو اضافه میکنم وقتی آروم آروم این کار رو بکنیم بستنی میاد بالا و شکل خوبی رو به شکلات گلاسه ما میده
بستنی شکلاتی ۱/۲ لیوان . شیر کاکائوی سرد ۱/۲ لیوان . خامه ۲ قاشق غذاخوری
سس شکلات یا شکلات تخته ای آب شده ۲ قاشق غذاخوری . پودر کاکائو برای تزیین
طرز تهیه : دیواره های لیوان را با سس شکلات یا شکلات آب شده تزیین کنید ( سس شکلات را داخل لیوان بریزید و لیوان را بچرخانید تا دیواره های داخلی لیوان به شکلات آغشته شود ).
بستنی شکلاتی را داخل لیوان قرار دهید و شیر کاکائو را روی بستنی بریزید سپس خامه اضافه کنید و روی خامه را با پودر کاکائو تزیین نمایید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید باز هم مقداری بستنی در کنار خامه اضافه کنید ، همچنین میتوانید از بیسکوییت های رولی و … برای تزیین بیشتر شکلات گلاسه استفاده کنید.
بستنی شکلاتی
۱۰۰ گرم
شیر کاکائوی سرد
نصف لیوان
سس شکلاتی
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
شیر کاکائو را در لیوان بلندی می ریزیم . سپس چند اسکوپ از بستنی به شیر کاکائو اضافه می کنیم . در نهایت یک قاشق سس شکلات روی مواد می ریزیم و با نی نوش سرو می کنیم .
مواد لازم برای سس شکلات :
پودر کاکائو
۱۰۰ گرم
شکر
۲۰۰ گرم
آب سرد
نصف لیوان
طرز تهیه :
همه ی مواد را در مخلوط کن می ریزیم تا به صورت مایع غلیظی درآید . اینک سس شکلات آماده است .
شکلات گلاسه چیست
مایع مخلوط با بستنی را گلاسه گویند .
از جنس مایع داخل گلاسه برای تزئین روی آن استفاده می شود .
کافه گلاسه یک نوشیدنی سرد برای روزهای گرم و یا سـرد!
به نظر من شـیر محتوی کافه گلاسه باید کمی مزهی تلخی نسکافه بدهد، من توصیه میکنم از بستنی شکلاتی کاله استفاده کنید. نتیجهی کار فوقالعاده است…
مواد لازم برای تهیه یک لیوان کافه گلاسه:
نسکافه ۲ قاشق پرِ چایخوری.
بستنی کاکائویی یا شکلاتی ۳ پیمانه پرِ بستنیخوری.
شکر یک قاشق چایخوری.
شیر تازه یک لیوان.
طرز تهیه کافه گلاسه:
یک لیوان شیرِ گرم آماده کنید، بهتر است شیر کاملا جوشانده شود، در آن نسکافه و شکر را حل کنید، لیوان را در یخچال بگذارید تا حسابی سـرد شود.
بعد از سرد شدن شیر ۳ قاشقِپر بستنی را در یک لیوان بلند (یا لیوان پایهبلند) بریزید. حدود نصفِ لیوان بستنی و مابقی را با شیر قهوهی خنک پر کنید. شخصا پیشنهاد میکنم ابتدا کمی در لیوان بلند شیر قهوهی تهیه شده بریزید، سپس بستنیها و در آخر لیوان را با شیر پر کنید.
میتوانید روی کافه گلاسه کمی نسکافه و خلال پسته بریزید و حتی روی آن خامه بریزید. نی و یک قاشق بلند را داخل لیوان بگذارید.
منبع : http://mehrmihan.ir/glace-chocolate-instruct/
مطالب جالب دیگر
- ۹۵/۱۱/۲۲