کیک کشک و بادمجان، غذایی شیک و خوشمزه است که می توانید با کشک و بادمجان آن را درست کنید.
مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان :
نان تست به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده ۴ الی ۵ عدد
کشک ۱ شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر سرخ شده ۱ عدد بزرگ
نعنا داغ برای تزیین
ماست ۳ قاشق غذاحوری سرپر
گردوی خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه کیک کشک و بادمجان :
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
کیک کشک و بادمجان را با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم
تزیینات کشک بادمجان
تزیین کیک کشک بادمجان
گردو و خلال پسته و بادام (برای تزئین) بمیزان دلخواه
کشک بمقدار لازم
نان تست به تعداد مناسب ظرف
نعنا خشک (برای نعنائ داغ) بمیزان دلخواه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
بادمجان (کبابی یا سرخ شده) ۶ عدد
پیاز (بصورت پیاز داغ) ۴ عدد
این غذا بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!
بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید .
بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید.
نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید.
سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته.
حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید.
مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید.
البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه
روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید.
توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.
گوشت گوساله چرخ کرده خیلی کم چرب=۲۵۰ گرم
پیاز کوچک=۱ عدد
بادمجان کبابی=۳۰۰ گرم
نمک و ادویه جات و زیره= به دلخواه
روغن زیتون =۱ قاشق غذاخوری
گوشت رو با پیاز یک بار دیگه چرخ کنید داهل یخچال بگذارید
نمک و ادویه و زرد چوبه و کمی دارچین وزیره و خلاصه هر چی دوست داشتید بهش اضافه کنید و ورز دهید و بگذارید داخل
بادمجانها رو بشورید و بذارید روی حرارت گاز تا کباب بشن و پوستشون حسابی تیره بشه
پوستشون رو بگیرید و کمی له کنید
فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه
گوشت رو از یخچال بیرون بیارید و نصف کنید
ته ظرف رو روغن زیتون بریزید و نصف گوشت رو پهن کنید ته ظرف
بادمجانها رو بریزید روی گوشت و با کمی رب گوجه و پشت قاشق بادمجانها رو صاف کنید
لایه بعدی گوشت رو روی بادمجانها پهن کنید و با چاقو سطح کار رو چند سوراخ ایجاد کنید و چند حلقه فلفل بگذارید روی گوشت
و تنورک بکشید روی ظرف(اگه تنورک ندارید فویل استفاده کنید) و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید
کشک بادمجان خوشمزه
مواد لازم
کشک ۱ تا ۲ پ یمانه
پیازداغ ۳ قاشق غذاخوری
سیرداغ یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نعناع خشک یک قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
گردو ۴ تا ۵ عدد، در صورت تمایل
بادنجان ۶ تا ۸ عدد، متوسط
طرز تهیه:
بادنجانها را شسته و پوست بگیرید و بدون جدا کردن کلاهک و دم بادنجانها، وسط آنها را چاک بدهید.به بادنجانها نمک زده و در آبکش بگذارید. بعد از نیم ساعت آنها را دوباره شسته و خشک کرده و در روغن فراوان سرخ کنید. بعد از طلایی شدن یکنواخت بادنجانها، آنها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه جذب کاغذ شود. در یک تابه مناسب یک قاشق روغن همراه با زردچوبه بریزید و بعد از کمی داغ شدن آن، ۲ قاشق پیازداغ را نیز اضافه کنید و بادنجانها را با یک لیوان آب و کمی نمک روی پیازداغ بچینید و در ظرف را بگذارید تا بادنجانها بپزد، ولی له نشود. سپس بادنجانها را در دیس چیده و سس آن را همراه با مقداری پیاز داغ در ظرف بریزید و روی آن را با کشک پاستوریزه و یا کشکی که ۲۰ دقیقه جوشانده شده، نعناع داغ، پیازداغ، سیرداغ و گردو (در صورت تمایل) تزیین کرده و سرو نمایید.
منبع : http://mehrmihan.ir/mashed-eggplant-cake/
مطالب جالب دیگر
- ۹۵/۱۲/۰۳