تفریحی و سرگرمی

تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی

تفریحی و سرگرمی

تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی

hazelnut-cookies

شیرینی فندقی

مواد لازم :
مغز فندق بوداده بدون نمک ۱۲۵ گرم
مغز بادام بوداده بدون نمک ۱۲۵ گرم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر ‌قند ۲۵۰ گرم
هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
روغن ۱۷۵ گرم
پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.
اموزش شیرینی فندقی

موادلازم برای تعداد ۳۰عدد شیرینی :

۱ ) یک فنجان شکر
۲ ) ۴ سفیده تخم مرغ
۳ ) یک قاشق مرباخوری اسانس وانیل
۴ ) ۳قاشق غذاخوری آرد
۵ ) یک چهارم فنجان فندق خام
۶ ) پودر قند به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
فر را به ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.
۲ سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.

فندق ها را روی سینی قرار داده و به مدت ۱۵دقیقه در فر کباب کنید تا بوی آن بلند و پوست آن جدا شود.
آن ها را از فر خارج کنید و در یک حوله تمیز بریزید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بماند، سپس با مالیدن به حوله پوست آن ها را جدا و پس از خنک شدن خرد کنید. ▪ در ظرفی که روی قابلمه آب در حال جوش قرار گرفته شکر و سفیده تخم مرغ را در حالی که مرتب هم می زنید (تقریبا ۵ تا ۱۰دقیقه) بپزید.
مایه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵دقیقه با استفاده از همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. در این مرحله وانیل، آرد و فندق خردشده را اضافه کنید.
با استفاده از قاشق و با فاصله خمیر آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید.
قبل از مصرف، روی شیرینی را با پودر قند تزئین کنید.
شیرینی فندقی شکلاتی

hazelnut-cookies

مواد لازم :

کره ۲۵۰ گرم .

پودر قند ۸۰ گرم .

ارد گندم ۳۰۰ گرم .

ارد برنج ۲ قاشق سوپخوری

پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری .

پودر فندق ۸۰ گرم .

شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

hazelnut-cookies

طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود.

ارد برنج ، ارد گندم ، دارچین و فندق های پودر شده را باهم در کاسه ای مخلوط کنید سپس این مواد را قاشق قاشق به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.

خمیر را درون سینی باز کنید تا به ضخامت ۵ میلیمتر ( نیم سانتیمتر ) برسد ، سینی را درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کره بسته شده و خمیر سفت شود.

hazelnut-cookies

در این مدت که خمیر درون یخچال استراحت میکند ، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را پس از طی زمان لازم از یخچال خارج کنید و با قالب های دلخواه قالب بزنید.

شیرینی های قالب زده شده را در سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان کمی طلایی شود ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند.

شکلات تخته ای را درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا اب شود سپس روی شیرینی ها مقداری بزیزید و رویش نیز کمی مغز فندق خرد شده بپاشید.

نکته : این شیرینی را میتوانید برای چند روز نگهداری کنید ، اگر میخواهید مدت زمان طولانی تری شیرینی را نگهداری نمائید ان را بصورت خشک در ظرف در بسته ای نگهداری کنید و در زمان سرو شکلات را رویش بریزید.
شیرینی فندقی نعل اسبی

با این میزان و اندازه ها شما حدود ۱۸ عدد شیرینی خواهید داشت. ولی میتونید شیرینی رو یوچیتر بگیرید یه مقرون به صرفه تر باشه.

مواد لازم :
آرد : یی و یی چهارم لیوان
فندق : ۱۰۰ گرم
یره : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف ق چ
شیر : دو سوم لیوان

hazelnut-cookies

طرز تهیه :
آکاایران: برای شیرینی فندقی من میزان شیر رو متناسب با طعم شیلات و فندق تنظیم یردم. باز برای سهولت یار ابتدا آرد و فندقها و شیر رو در بلندر میریزیم و با هم آسیاب میینیم. تخم مرغ و وانیل و یره خورد شده رو اضافه میینیم. تیرار میینم: یره باید سرد باشه.
ظرف یی دقیقه خمیر ما شیل میگیره.چون خمیر اندیی سفته در انتها با یی قاشق به خوبی همش بزنید. باز خمیر رو به اندازه یی گردو یف دست گرد یرده و بعد روی سطح یار به سایز انگشتی در میاریم. با یارد سر و ته خمیرها رو برش میزنیم یه صاف باشند.
(اینطوری بعد از فرو بردن یرینی ها در شیلات شما شیرینی های شیی تری خواهید داشت). شیرینی رو روی یاغذ روغنی قرار میدیم. نیازی به چرب یردن یاغذ نیست. فر رو از ۱۰ دقیقه قبل روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم. سینی رو در فر میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه. از فر خارج یرده و اجازه میدیم سرد بشن.
شیرینی در فر اندیی پف میینه و ترد میشه اما تغییر شیل آنچنانی نمیده. نیازی هم نیست یه تغییر رنگ بده (مگر اینیه خودتون مایل باشید شیرینی هاتون برشته تر بشن. من معمولا یی سینی شیرینی رو همیشه برشته تر برمیدارم. ذائقه ها متفاوتند) شکلات رو ذوب میینیم.
دو سر نعلها رو توی شیلات فرو ببرید.
من طبق معمول از شیلات تلخ با درصد بالا استفاده یردم. طعم شیرینی رو خوشایند میینه. با این میزان و اندازه ها شما حدود ۱۸ عدد شیرینی خواهید داشت. ولی میتونید شیرینی رو یوچیتر بگیرید یه مقرون به صرفه تر باشه.این شیرینی هم در ظرف در بسته در یخچال تا هفته ها به خوبی باقی خواهد ماند. البته اگر بماند!
ازش لذت ببرید
کیک فندقی

مواد لازم:
کره نرم شده ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
فندق چرخ کرده ۲۵۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری
آب انگور ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن قالب

hazelnut-cookies

طرز پخت کیک :

۱) اول قالب را چرب کنید.

۲) فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۳) کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.

۴) تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از هر تخم مرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.

۵) فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.

۶) آب انگور را اضافه کنید.

۷) خمیر را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه در طبقه ی دوم فر از پایین قرار دهید.

۸) وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.

۹) کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.
کوکیز فرانسوی

مواد لازم:
آرد ۲۵۰ گرم
کره در دمای محیط ۱۷۰
پودر قند نرم ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی + بکینگ پودر ۱هشتم قاشق چای خوری
پودرپسته + شکلات اب شده +مارمالاد همه به دلخواه
طرز تهیه:
کره +پودر قند رو با هم مزن برقی میزنیم تا کرم مانند بشه

بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم دوبارره کمی میزنیم.

hazelnut-cookies

 

ارد و بکینگ پودر را به یکباره اضافه میکنیم. 

 

hazelnut-cookies

 

با دست کمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره 

 

hazelnut-cookies

hazelnut-cookies

توی کیسه میزاریم ۲ ساعت توی یخچال استراحت میدیم.

بعد در میاریم، روی میز که کمی ارد پاشیدیم با وردنه به قطر ۳ یا ۴ میل باز میکنیم. ( اگر خمیر کمی سر بود و نمیشد باهاش کار کرد ۵ دقیقه دمای محیط میزاریم )

قالب میزنیم. 

hazelnut-cookies

توی سینی فر که کاغذ انداختیم با فاصله حدود۱ تا ۲ سانت کنار هم میچینیم .
توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه میزاریم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

وقتی اماده شد میزاریم کمی خنک بشه بعد از سینی جدا میکنیم(معمولا ۱۵ دقیقه کافی است نباید خیلی تغییر رنگ بده ) زود میسوزه)

 

 

hazelnut-cookies

(متأسفانه فر من حرارت یک طرفش زیاده برای همین کوکیزام یکم تیره تر شد)میشه با شکلات ابکرده تزیین کرد . یا نصف هر شیرینی رو توی شکلات اب کرده زد. میشه از هر مدل جفت جفت قالب زد و بین هر کدوم مارمالاد گذاشت. میشه با پودر پسته تزیین کرد . یا اینکه کرم رویال روش زد.
این شیرینی رو بچه ها خیلی دوست دارن
امیدوارم خوشتون بیاد 

 

 

منبع  :  http://mehrmihan.ir/hazelnut-cookies/


مطالب جالب دیگر

  • ۹۶/۰۱/۰۸
  • sanaz ffmm