تفریحی و سرگرمی

تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی

تفریحی و سرگرمی

تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی ،تفریحی و سرگرمی

طرز تهیه کیک گردویی 

طرز تهیه کیک گردویی

تخم مرغ جدا شده ۶ عدد
کره یک پیمانهٔ ۲۰۰ میلی لیتری
شکر یک و یک چهارم پیمانه
آرد الک شده ۲ و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل
شیر یک پیمانه
گردوی خرد شده یک دوم پیمانه

 

nut-cake-recipe
۱٫ کره و شکر را میزنیم تا سفید شود زرده های تخم مرغ را نیز یا فاصله مخلوط کرده می زنیم.

۲٫ آرد، بیکینگ پودر، وانیل، شیر را نیز بتدریج داخل مایه کرده بزنید.

۳٫ گردو را اضافه کنید.

 

۴٫ سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود بصورت دورانی با مواد قاطی کنید.

۵٫ در حرارت ۱۷۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزد.

nut-cake-recipe

نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی

کیک گردویی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

کیک گردویی ساده

مواد لازم کیک گردویی
تخم مرغ جدا شده :: ۶ عدد
کره :: ۲۰۰ میلی لیتر
شکر :: ¼ پیمانه
آرد الک شده :: ۲ و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر :: یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل :: به میزان کافی
شیر :: یک پیمانه
گردوی خرد شده :: یک دوم پیمانه

nut-cake-recipe

طرز تهیه کیک گردویی
کره و شکر را میزنیم تا سفید شود زرده های تخم مرغ را نیز یا فاصله مخلوط کرده می زنیم. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، شیر را نیز بتدریج داخل مایه کرده بزنید. گردو را اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود بصورت دورانی با مواد قاطی کنید. در حرارت ۱۷۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزد.

کیک گردویی دارچینی

چه موادی لازم داریم؟

آرد / ۲ لیوان
تخم مرغ / ۴ عدد
شیر / ۱ لیوان
شکر / ۱ لیوان
مغز گردو / به اندازه دلخواه
روغن / ۱ لیوان
وانیل / ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر / ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو / ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده / ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو / ۴ قاشق غذاخوری

nut-cake-recipe

چطوری درست کنیم؟

ابتدا در ظرفی تخم مرغ، وانیل، آبلیمو و رنده پوست لیمو ترش را با همزن برقی خوب بزنید.
شکر و روغن را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید.
سپس بقیه مواد کیک را اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.
سپس ظرف مخصوص کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید تا کیک به ظرف نچسبد.
سپس مواد مخلوط شده را در ظرف ریخته و ظرف را در فری که با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
کیک را ابتدا به مدت نیم ساعت با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا بپزید تا کیک پف کند.

مواد لازم برای کرم شکلات:
شیر / یک و نیم لیوان
شکلات صبحانه / ۱ لیوان

طرز تهیه کرم شکلات:
ابتدا شیر را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
سپس شکلات صبحانه را به آن اضافه کنید و بگذارید مواد کمی بجوشد. مواد را روی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
کیک را پس از خنک شدن از ظرف خارج کرده روی آن را با قاشق کرم شکلات بکشید.
روی کیک را می توانید با بادام خرد شده و پسته تزیین کنید.
در انتها کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

کیک گردویی خوشمزه

nut-cake-recipe

زمان تهیه: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :برای ۴ نفر

شیرکاکائو ۱۰۰گرم (یا آب)
کره ۱۰۰گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰گرم (سیاه)
شکر نصف لیوان
وانیل ۲قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۱سوم لیوان
شکلات سفید ۱۵۰گرم
گردو ۲سوم لیوان (خرد شده)
طرز تهیه:

ابتدا فر را از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

یک قالب مربعی شکل ۲۰ سانتی متری را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید.
شکلات سیاه،کره و شیرکاکائو(یا آب) را در ماهی تابه متوسط مخلوط کنید و بر روی حرارت کم بگذارید و انقدر هم بزنید تا شکلات و کره ذوب و مواد مخلوط شده صاف و نرم شود.
در این مرحله شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
آن را روی حرارت برداشته،وانیل و تخم مرغ و آرد الک شده را اضافه کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز،شکلات سفید را به تکه های بزرگ برش دهید.
به مواد مخلوط شده،گردو و شکلات سفید را اضافه کنید(به محض این که شکلات شروع به ذوب شدن کرد هم زدن را متوقف کنید) و مواد مخلوط شده را در قالب بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد (تا زمانی که روی آن سفت شود) سپس بگذارید در قالب سرد شود و به شکل مربع برش دهید.
نکات مهم:

۱)در صورتی که دوست دارید کیک شما حجیم باشد به آن ۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر اضافه کرده و آن را داخل قالب گرد بریزید.
۲)میتوانید به جای شیرکاکائو از شیر،آب،نسکافه یا قهوه استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل به جای هر نوع کاکائو دیگری را جایگزین کنید(فقط سفید یا فقط سیاه).

نوش جان…

طرز تهیه کیک گردویی شکلاتی

کیک گردویی با طعم کاکائو و تکه های گردو و عطر بی نظیر هل پیشنهاد امروز آشپزخانه زیبازن برای شماست.برای تهیه کیک گردویی دست به کار شوید.

مواد لازم:

آرد ۱۵۰ گرم

گردو خرد شده ۱۲۰ گرم

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۲۰۰ گرم

کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

هل ۱ قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

کره ۵۰ گرم

وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کره را همراه با شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند.سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را با وانیل و هل مخلوط کنید و به ظرف حاوی کره و شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.سفیده های تخم مرغ را پس از شستن همزن خوب بزنید تا جائی که وقتی ظرف را بر می گردانید نریزد و فرم بگیرد.سپس ۱/۳ از آرد را با نصف گردو ها و پودر کاکائو مخلوط کنید و به ظرف حاوی زرده تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.حالا نصف سفیده های تخم مرغ که قبلا خوب زده شده را به آهستگی به مواد بالا اضافه کرده و دورانی هم بزنید.بقیه آرد و گردو و سفیده را هم در این مرحله اضافه کرده و دورانی هم بزنید.فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد قرار داده و مواد کیک را در قالب مورد نظر بریزید و برای مدت یک ساعت در فر قرار دهید.کیک شما آماده است.

کیک گردو و کشمش

nut-cake-recipe

آرد دو لیوان
کره ۱۵۰ گرم
شیر نصف لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ چودر ۱ قاشق مرباخوری
کشمش یک لیوان
گردو نصف لیوان
رنده پوست پرتقال در صورت تمایل
nut-cake-recipe
مواد لازم برای کیک کشمشی و گردو

طرز تهیه کیک کشمشی
قبل از هر چیز فر رو روشن کنید تا از قبل گرم بشه. کره و تخم مرغ ها رو هم نیم ساعتی بیرون بذارید تا به دمای محیط برسن.

ابتدا تخم مرغ ها رو با همزن بزنید تا کف کنه. بعد هم وانیل رو اضافه کنید و مجددا کمی بزنید.

nut-cake-recipe
تخم مرغ ها رو با همزن بزنید

در ظرف جداگانه ای کره رو در دمای محیط بذارید تا کاملا نرم بشه. بعد هم شکر رو بهش اضافه کنید با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ بشه.

nut-cake-recipe
زدن کره و شکر

شیر رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید. بعد هم کم کم تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید و باز بزنید تا مخلوط بشن.

nut-cake-recipe
اضافه کردن تخم مرغ ها و شیر به کره

پوست پرتقالی رو رنده کنید و به مایه کیک اضافه کنید.

nut-cake-recipe
رنده پوست پرتقال

حالا نوبت کشمش ها و گردو هاست. بعد از اضافه کردن با لیشک یا قاشق چوبی کاملا با مایع مخلوط کنید.

nut-cake-recipe
اضافه کردن کشمش و گردو

بعد هم مخلوط آر و بکینگ پودر رو الک کنید و کم کم به مایه کیکتون اضافه کنید و در حد خوب مخلوط شدن هم بزنید.

nut-cake-recipe
اضافه کردن آرد و بکینگ پودر

در نهایت یه همچین مایه ی سفتی خواهید داشت. مایه رو در قالب مورد نظرتون بریزید و در فر بذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد برای یک ساعت بپزه.

nut-cake-recipe
مراحل تهیه کیک کشمشی

این کیک رو به عنوان کیک صبحانه و عصرانه با چای یا شیر میل کنید و لذت ببرید.

دستورش رو قبل از تغییراتی که اعمال کردیم از این لینک گرفتم.

nut-cake-recipe
کیک کشمشی

طرز تهیه کیک کاکائویی گردویی

 nut-cake-recipe

مطالب جالب دیگر

  • ۹۶/۰۱/۱۲
  • sanaz ffmm