میگو پفکی با ماءالشعیر
مواد لازم جهت تهیه میگو پفکی سوخاری با ماءالشعیر
میگو |
۴۰۰ گرم |
آرد همه منظوره |
به میزان لازم |
ماءالشعیر |
۱/۲ پیمانه |
سیر |
۲ حبه |
نمک و فلفل، زعفران |
به میزان لازم |
بیکینگ پودر |
۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع |
۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه میگو پفکی سوخاری با ماءالشعیر
- میگوها را پاک کرده، پشت آنها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار بگذارید.
- در یک کاسه سیر رنده ریز شده، زعفران، بیکینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. آرد را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
- میگوها را داخل مایه بالا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
- سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سبزیجات مختلف تزیین کنید.
منبع:http://mehrmihan.ir/shrimp-puff-with-beer/
مطالب جالب دیگر
- ۹۶/۰۱/۱۷