خانم های کدبانو و علاقه مند به هنر شیرینی پزی با صرف هزینه و گذاشتن وقت، اقدام به تهیه شیرینی در منزل می کنند. در این زمینه خواندن مطلبی از سایت «Home cooking» درباره نحوه استفاده از کاغذ روغنی که کاربرد زیادی در شیرینی پزی دارد، خالی از لطف نیست.
۱ -قبل از قرار دادن خمیر، کاغذ روغنی را اگر گرم شده است باید خنک کرده یا به درجه حرارت اتاق برسانید و گرنه مایه شیرینی به تدریج آب و در نتیجه باعث از هم پاشیدن شیرینی می شود.
۲ -برای گردش حرارت درست در سطح سینی فر کاغذ روغنی را چند سانت از لبه سینی کوتاه تر برش دهید.
این عمل باعث می شود شیرینی ها یک دست و سریع پخته شود.
۳ -برای چرب کردن کاغذ از روغن گیاهی جامد یا کره بدون نمک استفاده کنید. روغن مایع به دلیل این که هنگام پخت به سرعت می سوزد، برای این کار مناسب نیست.
۴ -در صورتی که خمیر شیرینی حاوی کره یا روغن زیادی است، نیازی نیست که کاغذ روغنی را چرب کنید.
۵ -قبل از استفاده مجدد از سینی و کاغذ روغنی اجازه دهید کاغذ خنک شود و به دمای اتاق برسد.
۶ -پاشیدن کمی آرد پس از چرب کردن کاغذ مانع پخش شدن خمیر می شود.
استفاده از کاغذ روغنی و پاشیدن آرد برای پخت کامل شیرینی هایی که حاوی قطعه های شکلات است و به راحتی به کاغذ می چسبد و می سوزد، خیلی موثر است.
استفاده کاغذ در قنادی
طرز تهیه کاغذ روغنی برای شیرینی
اغلب برای جلوگیری از چسبیدن کیک در قالب داخل آن را چرب می کنیم و یا کمی آرد در آن می پاشیم. اما بهترین راه برای این منظور استفاده از کاغذ روغنی است. یک قطعه از این کاغذها را به اندازه قالب مورد نظر ببرید و در کف قالب قرار دهید سپس سطح روی کاغذ و دیواره های قالب را کمی چرب کنید. پس از پخت کیک ابتدا دیواره ها را با استفاده از یک کارد از کیک جدا کنید و سپس کیک را برگردانید تا به راحتی از قالب خارج شود. حالا می توانید کاغذ روغنی را از زیر کیک جدا کنید.
شما می توانید از قنادی ها یا فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید
مطالب دیگر :
کاربرد کاغذ در خیاطی
کاربرد کاغذ برای دانش آموزان
مطالب جالب دیگر
- ۹۶/۰۱/۲۵