طرز تهیه دسر شب یلدا
ژله شب یلدا هندوانه / طرز تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا /ژله به شکل هندوانه برای شب یلدا / دسر شب چله / دسر شب یلدا جدید / دسر هندوانه شب یلدا
مواد لازم :
پودر ژله آلبالو : ۱ بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
پودر ژله آلوورا : ۱ بسته
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
رنگ سبز
چوب بستنی : به تعداد لازم
چیپس شکلات : به مقدار لازم
طرز تهیه:
درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .
مرحله اول
ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .
نکته : من برای ژله از ۲۰۰ سی سی آب استفاده می کنم .
مرحله دوم
دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .
نکته : هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .
مرحله سوم
ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .
مرحله چهارم
بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .
مرحله پنجم
مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .
مرحله ششم
برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .
مرحله هفتم
بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .
نکته : لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن . قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم.
مرحله هشتم
من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم . بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .
مرحله نهم
بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .
نکته : می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( به هرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .
مرحله دهم
بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .
مرحله یازدهم
بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .
مرحله دوازدهم سپس برش می دیم و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .
روش تهیه دسر انار و بستنی
مواد لازم
انار: ۳ عدد
ژله انار: یک بسته
بستنی ساده
آب انار: یک لیوان
دستور تهیه:
* انارها را دونه میکنیم.
* ژله انار را طبق دستور روی جلد آماده میکنیم.
لیوانهای مخصوص دسر را آماده میکنیم و دانههای انار را در داخل آن میریزیم سعی کنید نصف لیوان پر شود.
* بعد ژله آماده شده را درون لیوان پر شده از انار میریزیم و با یک قاشق هم میزنیم تا ژل به تمام انارها برسد و به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
* مواد آماده شده را بیرون میآوریم و بستنی را به صورت گوی روی سطح انارها قرار میدهیم و آب انار را روی بستنی میریزیم و میل میکنیم.
منبع:http://mehrmihan.ir/how-to-prepare-dessert-yalda/
مطالب جالب دیگر
- ۹۵/۱۲/۱۱